Hopp til innhold

Klikk og hent innen 30 minutter

Hjemlevering 3-7 dager

30 dagers åpent kjøp

Gratis retur i butikk


Slik tar du vare på dine gummistøvler

For å holde gummistøvlene i god stand og forlenge deres levetid, er regelmessig vedlikehold viktig. Start med Effektive Care & Clean som trekker inn i materialet og trekker smussen ut. Bruk svamp, spray på og skum opp før påføring. 

Etter rengjøring, tørk av støvlene med en tørr klut og la dem lufttørke helt. Unngå direkte sollys eller varmekilder, da dette kan føre til at gummiens overflate sprekker eller falmer over tid.

Når støvlene er tørre, kan du bruke et pleiemiddel for å bevare og beskytte materialet, samt gi glans. Påfør et jevnt lag over hele støvlens overflate, og tørk av eventuelt overskudd med en ren klut.

Oppbevar gummistøvlene på et kjølig, tørt sted, og unngå å la dem stå sammenpresset over lengre perioder, da dette kan føre til deformasjon av materialet.

Ved å følge disse enkle trinnene for rengjøring og pleie, kan du holde gummistøvlene i topp stand og være klar til å møte regnværsdagene med stil.

 

 

Pleieprodukter for gummistøvler

Rengjøring:

Effektive Care & Clean
– trekker inn i materialet og trekker smussen ut. Rengjør i dypden. Bruk svamp, spray på og skum opp før påføring. Rens hele paret for å unngå fargeforskjell. 100 ml.


Pleie:

Solitaire Multicolour Cream
Nøytral gelkrem som pleier og renser. Løsemiddelfri. Påfør gummistøvelen jevnt og sparsomt på overflaten med hjelp av svamp eller myk klut. La tørke noen minutter og polér deretter med en myk klut eller børste. 100 ml.

Solitaire Shoe Shine
Pleier og gir umiddelbar glans uten behov for å pusse etterpå. Fjerner overfladisk støv og holder overflaten smidig. Passer alle farger. Uten løsemidler. Rask og enkel å bruke på reise og andre travle dager. Holder til ca 70 applikasjoner.

Effekt lærbalsam
Pleiemiddel for skinn, syntet, vinylprodukter og gummistøvler. Forlenger levetiden, renser, polerer og gir beskyttelse. Effekt lærbalsam gir gummistøvlene en blankere overflate, slik at de fremstår som nye.


Komfort:

Bergal Bamboo
Nydelig såle til gummistøvler i bambusfrottè som er skånsom mot huden og avkjølende på grunn av høy fuktighetsabsorbering og pusteevne. Den er støtdempende og reduserer verkende føtter.

Bergal Bamboo Comfort
Bambussåle som gir deg naturlig komfort. Frottéen absorberer opptil 60% mer fuktighet enn bomullsfrotté, og holder skoene dine freshe. 

Bergal Thermo Keep Warm
Den perfekte vintersålen med 100 % ull og et aluminiumslag som holder kulden ute. Kan klippes til og tar ikke mye plass. Myk og luftig, lagrer varme og isolerer mot kulde, skånsom mot huden og absorberer fuktighet. Sålen er støtdempende, slitesterk og holder formen lenge. Dessuten har den et sklisikkert belegg som gjør at sålen ikke glir i skoen.