Hopp til innhold

Klikk og hent innen 30 minutter

Hjemlevering 3-7 dager

30 dagers åpent kjøp

Gratis retur i butikk

 

Pleie av glatt skinn

Skoene er ofte detaljen som må til for å skape det perfekte antrekk. Her får du noen tips om hvordan sko i glatt skinn skal skinne om kapp med eieren og resten av antrekket:


Pleieprodukter for glatt skinn

Rengjøring:

Effektive Care & Clean
– trekker inn i materialet og trekker smussen ut. Rengjør i dypden. Bruk svamp, spray på og skum opp før påføring. Rens hele paret for å unngå fargeforskjell. 100 ml.

Solitaire Sneaker Magic Clean Kit
Rengjøringsmidler basert på aktive ingredienser fra kosmetikkindustrien. Settet inneholder Sneaker Magic Cleaner-flaske, svamp og mikrofiberklut. Brukes til rens av sålekanter (mellomsåler) og alle typer overmaterialer. 

Mikrofiberklut
Brukes til påføring av pleieprodukter og til å fjerne rengjøringsrester. Gjør rengjøringen av skoene enklere og mer effektivt.


Pleie:

Effekt lærbalsam
Pleiemiddel for skinn, syntet, vinylprodukter og gummistøvler. Forlenger levetiden, renser, polerer og gir beskyttelse. Effekt lærbalsam gir gummistøvlene en blankere overflate, slik at de fremstår som nye.

Brilliant skokrem – farger
Fjerner grovt støv og skitt og gir pleie og beskyttelse for alle typer glatt skinn. Skokremen gir næring, beskytter og frisker opp farger med kvalitetsfargepigmenter, samtidig som den bevarer pusteevnen til TEX-membraner. Løsemiddelfri. 75 ml.

Solitaire Multicolour cream – nøytral
Nøytral gelkrem som pleier og renser. Lett å bruke og påføre. 75 ml.

Solitaire pussebørste

Solitaire Shoe Shine nøytral
Gir pleie og umiddelbar glans, pleier uten å forårsake grå flekker. Fjerner overfladisk støv og holder skoen smidig. Passer for alle farger og er uten løsemidler. Holder til ca 70 applikasjoner.


Impregnering

Sneaker Magic Protector
Impregneringsspray som kan brukes til alle materialer, med unntak av lakk. Effektiv beskyttelse mot fuktighet og smuss. Holder føttene tørre, skoene holder lenger og ser penere ut. 

Solitaire Water Protector – vannbasert
Vannbasert impregnering som kan brukes til alle materialer, inkl sko med TEX-membraner. Husk å tørke av overflødige dråper med en mikrofiberklut før de tørker. Dette for å unngå hvite flekker. PFC-fri og flasken er laget av 100 % resirkulert PE - mindre plast, bedre for miljøet.

Solitaire Leather Wax
Impregneringsspray som kan brukes til alle materialer, med unntak av lakk. Effektiv beskyttelse mot fuktighet og smuss. Holder føttene tørre, skoene holder lenger og ser penere ut. 

Mikrofiberklut 
Til å tørke av overskuddsdråper.

 

Komfort:

Solitaire Sneaker Magic Fresh
Spray-deodorant for sko. Nøytraliserer ubehagelige lukter og gir langsiktig friskhet og skokomfort. Hygienisk deodorant med varig, behagelig sitronduft. Passer for alle materialer, føles frisk og behagelig og gir nydelig duft.

Solitaire Shoe Stretch
Stretch-spray som strekker ekte skinn permanent, fjerner trykkpunkter og gir en kjølende effekt. Ideell for nye sko eller tilpassede sko og gir øyeblikkelig virkning.

Bergal Leather Business


Bergal Bamboo
Nydelig såle til gummistøvler i bambusfrottè som er skånsom mot huden og avkjølende på grunn av høy fuktighetsabsorbering og pusteevne. Den er støtdempende og reduserer verkende føtter.

Bergal Bamboo Comfort
Bambussåle som gir deg naturlig komfort. Frottéen absorberer opptil 60% mer fuktighet enn bomullsfrotté, og holder skoene dine freshe. 

Bergal Thermo Keep Warm
Den perfekte vintersålen med 100 % ull og et aluminiumslag som isolerer og holder kulden ute. Svært elastisk, støtdempende og holder formen lenge. Den har også et sklisikkert belegg som gjør at sålen ikke sklir i skoen.

Bergal Leather halvsåle


Bergal Heel Cushions skinnhæl


Korkhæl