Hopp til innhold

Klikk og hent innen 30 minutter

Hjemlevering 3-7 dager

30 dagers åpent kjøp

Gratis retur i butikk


Brodder

Avtagbare brodder er praktiske verktøy som kan festes til skoene for å gi bedre grep og stabilitet på glatte overflater som is og snø. Disse broddene kommer vanligvis med en justerbar reim eller elastisk konstruksjon som gjør det enkelt å feste dem sikkert til skoene.

Fordelen med avtagbare brodder er at de kan tas av og settes på etter behov, noe som gjør dem svært allsidige. De kan enkelt festes til ulike skotyper, fra joggesko til støvler, og fjernes når forholdene endres eller når de ikke lenger er nødvendige.

Med avtagbare brodder kan du enkelt tilpasse skoene dine til ulike værforhold og terreng, og sikre tryggere og mer komfortable utendørsaktiviteter gjennom hele året.


2GO Universal

Robust brodd for både forfot og hæl, utviklet for å gi optimalt grep under gåturer og liknende aktiviteter på snø- og isunderlag. Enkel å ta av og på. Ti stk pigger av herdet stål. Passer de fleste typer sko.

2GO Allround

Fleksibel brodd for både forfot og hæl utviklet for å gi optimal grep under gåturer og lignede aktiviteter på snø- og isete underlag. Enkel å ta av og på. Åtte stk pigger av herdet stål. Passer de fleste typer sko.