HOS OSS HAR VI KUNDEN I FOKUS

 

BUTIKKEN

Vårt store vareutvalg er tilgjengelig i butikken for kunden, og vi har begge skoene framme i butikk. Du kan prøve skoene i butikken og du møter dyktige selgere som kan gi deg god informasjon om kvalitet, sko, passform og bruksområder. På våre visningsbord i front av butikk, finner du høyaktuelle varer og gode tilbud. Hos oss kan du kjøpe gavekort som er en ypperlig gaveidè både til jul og bursdag. Alle trenger sko.

BYTTE AV VARER

Du kan bytte sko kjøpt hos oss i alle våre butikker, uavhengig av hvilken butikk du har handlet i. Du får pengene tilbake ved bytte av ubrukt vare innen 14 dager etter kjøpet, mot fremvisning av kvittering. 

BYTTE AV SALGSVARER

Du kan bytte og få pengene tilbake, også for sko som har blitt prisnedsatt. Ved fremvisning av kvittering får du tilbake det beløpet som kvittering viser er betalt for varen. Dersom kvittering ikke kan fremlegges, får du bytte til tilsvarende det beløpet varen nå selges for.

REKLAMASJON

Sko skal i utgangspunktet holde lenge. Er du uheldig og har kjøpt sko hos oss som går i stykker, og vil ha dette vurdert som reklamasjon, kan du henvende deg til nærmeste Shoeday butikk. Der vil personalet hjelpe deg. Ta med deg kvittering hvis du har tatt vare på denne.

TAKK FOR HANDELEN!